Πρωτοβουλία Πολιτών Αγίων Αναργύρων ενάντια στα μέτρα: Ανοιχτή Συνέλευση, Δευτέρα 29/3, 7:00 μ.μ. στο ΜΑΡΙΑ ΕΛΕΝΑ

protoboulia.jpg

Η Πρωτοβουλία Πολιτών Αγ. Αναργύρων ενάντια στα μέτρα και το Σύμφωνο Σταθερότητας έκανε παρέμβαση με  πανώ και ανακοίνωση με σύνθημα:

ΠΑΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΜΕΤΡΑ
ΟΧΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΣΥΝΘΛΙΨΗΣ» ΤΟΥ ΛΑΟΥ
ΚΑΤΩ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ Ε.Ε.

Μοιράστηκαν πάνω από 1200 ανακοινώσεις στον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί γιά την παρέλαση΄με θετικές αντιδράσεις στην συντριπτική του πλειοψηφία. Στην παρέλαση η πρωτοβουλία καλούσε για τη δημιουργία ανοιχτής επιτροπής κατοίκων, εργαζόμενων και ανέργων, συνταξιούχων και νέων, μικροεμπόρων και ελεύθερων επαγγελματιών δηλαδή όλων όσων πλήττονται στα εισοδήματα, στα δικαιώματα και στην αξιοπρέπεια τους. Την Δευτέα στις 7:00 μ.μ., θα γίνει η πρώτη συνέλευση στο Μαρία Έλενα.

Η ανακοίνωση της πρωτοβουλίας: epitropi.pdf

Όταν σου λένε ότι «πρέπει να πληρώσουμε…»
Απάντησε τους «να πληρώσουν την κρίση αυτοί που την δημιούργησαν!»

ΠΑΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΜΕΤΡΑ
ΟΧΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΣΥΝΘΛΙΨΗΣ» ΤΟΥ ΛΑΟΥ
ΚΑΤΩ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ Ε.Ε.

Κάθε μέρα μας λένε, κυβέρνηση, Ν.Δ., ΛΑΟΣ και ΜΜΕ, ότι πρέπει να πληρώσουμε όλοι για να δανειστούν από τη Ε.Ε. και το Δ.Ν.Τ.
Οι άνεργοι που σε λίγο θα ξεπεράσουν το 1.000.000 – Οι εργάτες που αμείβονται με τον κατώτερο μισθό – Οι εργαζόμενοι που πληρώνονται με μπλοκάκι, οι μερικά απασχολούμενοι και οι συμβασιούχοι, οι ενοικιαζόμενοι εργαζόμενοι και οι εργαζόμενοι στα stage – οι εκπαιδευτικοί και οι νοσοκομειακοί – οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο, τις ΔΕΚΟ και στους ΟΤΑ – Οι συνταξιούχοι και οι αγρότες- οι μικροεπιχειρηματίες που τρέχουν να καλύψουν επιταγές και τράπεζες.

αλλά δεν μας λένε ότι ΔΕΝ θα πληρώσουν αυτοί που ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ την κρίση…
κυβερνήσεις και πολιτικό προσωπικό που ευθυγραμμίζονται με τις απαιτήσεις της Ε.Ε. αυξάνοντας τα κέρδη των πλούσιων, των τραπεζιτών, των βιομηχάνων, των εφοπλιστών!

Οι εργαζόμενοι αρνούνται να «πληρώσουν»….. και το δείχνουν
Με τις συνεχιζόμενες συγκεντρώσεις και διαδηλώσεις, καθώς και τη μεγάλη συμμετοχή τους στην απεργία στις 11 Μάρτη, φανερώνουν τη θέληση των εργαζόμενων και του λαού να δώσουν αποφασιστικά τη δική τους μάχη. Αυτή η μάχη πρέπει να συνεχιστεί, να μαζικοποιηθεί και να φτάσει μέχρι την ανατροπή των μέτρων!
Κυβέρνηση, ΝΔ, ΛΑΟΣ και ΜΜΕ προσπαθούν να μας τρομάξουν βομβαρδίζοντας μας με ψέματα. Μας θέλουν υποταγμένους και μπερδεμένους, επειδή μας φοβούνται. Φοβούνται το ενδεχόμενο του λαϊκού ξεσηκωμού, όπως και οι ίδιοι ομολογούν.

Ας επιβεβαιώσουμε τους φόβους τους!!…. Ο αγώνας τώρα ξεκίνησε!
Να τους σταματήσουμε!!
ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ και ΣΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ
ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 29 ΜΑΡΤΙΟΥ
7:00 μ.μ. στο ΜΑΡΙΑ ΕΛΕΝΑ

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *