ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥ …

Είναι δυνατόν να επιχαίρουν κάποιοι, γιατί … ο Δήμος μας πήρε δάνειο;
Μου προξένησε αληθινά εντύπωση, ο τρόπος με τον οποίο, η εφημερίδα “Ανένταχτος Δημότης” παρουσίασε (εκθέτοντας και το Δήμαρχο) σαν κατάκτηση της Δημοτικής Αρχής, τη σύναψη δανείου.
Φυσικά η εφημερίδα και ο εκδότης της έχουν το δικαίωμα να γράφουν ότι θέλουν. Είναι προσβολή όμως, απέναντι στους χιλιάδες μισθωτούς και συνταξιούχους, στους ανέργους, στους μετανάστες, στα μικρά μαγαζιά του Δήμου μας που στενάζουν κάτω από τα ασφυκτικά μέτρα της κυβέρνησης, να θεωρείται κατάκτηση το Δάνειο.
Μήπως τάχα, το Δάνειο χρησιμοποιηθεί για να ανακουφίσει όλους τους παραπάνω που πλήττονται; Μήπως με το δάνειο δώσουν μικρά άτοκα δάνεια στα μικρομάγαζα; Μήπως με το δάνειο ενισχυθούν οι άνεργοι, οι μικροσυνταξιούχοι και οι χαμηλόμισθοι για να αντιμετωπίσουν τις οικογενειακές ανάγκες τους και έτσι να τονωθεί και η δοκιμαζόμενη αγορά των Αγίων Αναργύρων;
Μήπως τελικά το δάνειο δεν το ξεπληρώσουν οι δημότες, αλλά κάποιοι “αόρατοι” Ρομπέν των Δασών; Γιατί αυτό, πράγματι θα ήταν κατάκτηση.
Στο σπίτι του κρεμασμένου (δηλαδή του Δήμου με τα μεγαλύτερα τέλη στην Αττική που αυξήθηκαν και 15% τα τελευταία 3 μη εκλογικά χρόνια) δεν μιλάνε για σχοινί (δηλαδή δάνειο που θα το πληρώσουν οι κρεμασμένοι).

ΤΕΡΖΟΓΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης – ΑΠΟΔΡΑΣΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *