Άριστος στα επικοινωνιακά τρικ, ο κατά τα άλλα…

ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Μία ημέρα μετά τη συγκέντρωση – συζήτηση που οργάνωσε με επιτυχία η ΑΠΟΔΡΑΣΗ, στην οποία μεταξύ άλλων εντοπίστηκαν και οι τεράστιες εγκληματικές ευθύνες τόσο του κ. Σαράντη, όσο και των προηγούμενων Δημάρχων κ. Ταμπακίδη και Τρίγκα, ο Δήμαρχος αποφάσισε να … επιθεωρήσει το έργο. Κατά την προσφιλή του μέθοδο, δεν προσκάλεσε κανέναν άλλον παρά επέλεξε να συνοδεύεται από υπαλλήλους και φίλους του.�

Ο τίτλος της παρουσίασης (ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΥΠΟΓΕΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΤΡΕΝΟΥ) παχύς και ψεύτικος. Η αλήθεια γραμμένη στο τέλος με ψιλά γράμματα: ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΗΜΙΔΙΑΤΟΜΗΣ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΗ ΤΟΥ 2009. ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΗΜΙΔΙΑΤΟΜΗΣ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΗ ΤΟΥ 2011.
 

Ανάμεσα στους 2 Οκτώβρηδες μεσολαβεί ο Οκτώβρης του 2010 όπου θα ψηφίσουμε τον κ. Σαράντη;;; 

Η αλήθεια είναι ότι, η ΕΡΓΟΣΕ δίνει σαν ημερομηνία παράδοσης το τέλος του 2009 και το τέλος του 2011, με την προϋπόθεση ότι η χρηματοδότηση θα συνεχιστεί κανονικά.  

Η αλήθεια επίσης είναι ότι, ο ΟΣΕ αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα με τη χρηματοδότηση των έργων του και με την εκταμίευση ενός ακόμη δανείου 700 εκατ.€. 

Η αλήθεια επίσης είναι ότι, μία από τις θυγατρικές του ΟΣΕ αδυνατεί να πληρώσει τις ασφαλιστικές εισφορές των υπαλλήλων της και ήδη υπάρχει σοβαρή αντίδραση των σιδηροδρομικών. 

Αυτές τις αλήθειες ο κ. Δήμαρχος τις ξέρει; 

Κατά τη γνώμη μας τις ξέρει. Αλλά ξέρει επίσης και κάτι άλλο ότι, το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η πολιτική του επιβίωση και τίποτε άλλο. Προκειμένου να κατακτήσει αυτό, είναι αποφασισμένος να τα θυσιάσει όλα. Και ήδη έχει θυσιάσει πάρα πολλά. 

Να μην τον αφήσουμε να θυσιάσει άλλα.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*