Το Βούκινο… έγινε “πολιτιστικό” κέντρο

Επιτέλους έφτασε στην πόλη μας ο πολιτισμός.

Στο OPENING PARTY(sic) στις 17/02/2010 του Γυάλινου (παράνομου) CAFE RESTAURANT στην κεντρική πλατεία της πόλης μας έγινε του “πολιτισμού το κάγκελο”.

Άλλωστε ο Δήμαρχος σε κάθε ευκαιρία δηλώνει ότι “Ο Πολιτισμός έχει πρωτεύουσα θέση στο Δήμο Αγ. Αναργύρων”, και φυσικά ότι είναι συνεχιστής της κουλτούρας του αείμνηστου δημάρχου Σπύρου Αποστόλου. 

Δυστυχώς δεν είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε το  OPENING PARTY. Ευτυχώς όμως, μέσω του facebook και του Παρατηρητή που το ανακάλυψε, πήραμε μια γεύση του μεγάλου πολιτιστικού υπερθεάματος.

Μια γρήγορη εναλλαγή Πάνιας, Τατιάνας, μεσημεριανάδικων και αποθέωσης του κιτς ήταν αγαπητοί συνδημότες εκεί, συμπεριλαμβάνοντας όλη την παράδοση τέχνης και πολιτισμού της πόλης μας.

Άνθρωποι των γραμμάτων, της τέχνης, της εργασίας της νεολαίας που αναζητεί την διέξοδο από την οικονομική κρίση ήταν εκεί. Μετά από πολλά χρόνια απέκτησαν το δικό τους σπίτι.

Για 5.000 το μήνα ρε γαμώτο…

Υγ1.: Τουλάχιστον μέσω τεσσάρων ενοικίων (είκοσι χιλιάδες) ενίσχυσε ο δήμαρχος τις αναξιοπαθούσες εκκλησίες (μέσω του δημοτικού προϋπολογισμού) κάνοντας μέσω του “πολιτισμού” και μιά “καλή πράξη”.

Υγ2.: Σας παρουσιάζουμε την αφίσα του OPENING PARTY…

Υγ3.: Φωτογραφίες του μεγάλου πολιτιστικού γεγονότος εδώ

boukino1.jpg

One thought on “Το Βούκινο… έγινε “πολιτιστικό” κέντρο

  • 25 Φεβρουαρίου 2010, 03:56
    Permalink

    Τώρα εξηγείται από που κόλλησα γαστρεντερίτιδα. Αθάνατε Γιαννόπουλε με τα πράσινα πολιτιστικά σου κέντρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *