12η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ – ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ ΣΤΙΣ  17 ΜΑΙΟΥ 2011 (18.00). 

         ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

 1. Αναμόρφωση του προϋπολογισμού έτους 2011.
 1. Έγκριση Κανονισμού Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου  του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού.
 1. Διόρθωση της αριθμ. 043/2011 Απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου  «Kατάργηση του Νομικού Προσώπου Παιδικοί Σταθμοί Καματερού» και τη μεταφορά του προσωπικού του Ν.Π. στο Δήμο».
 1. Εκδίκαση ένστασης Αλεξάνδρας και Ιωάννη Εξάρχου κατά της 60/2011 Απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου.
 1. Έγκριση 1ου Α.Π.Ε. Τακτοποιητικού για το έργο «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΣΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΓΕΦΥΡΕΣ» (Α.Μ.73/2010)».
 1. Έγκριση της υπ΄αριθμ.13/2011 μελέτης και  ορισμός τρόπου εκτέλεσης για το έργο: «Αντιμετώπιση επειγόντων προβλημάτων ασφαλείας στο οδικό δίκτυο».
 1. Έγκριση της υπ΄αριθμ.12/2011 μελέτης και ορισμός τρόπου εκτέλεσης για το έργο «Καθαρισμός ακάλυπτων χώρων».  
 1. Εκμίσθωση ακινήτου  στις εργατικές κατοικίες Γεροβουνού της Δημοτικής Κοινότητας Καματερού.
 1. Τροποποίηση της αριθμ. 494/9-12-2010 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, που αφορά χορήγηση επιδόματος υπαλλήλων του Δήμου Αγίων Αναργύρων που παρέλαβαν και έλεγξαν τις αιτήσεις των αλλοδαπών για τη χορήγηση και ανανέωση αδειών διαμονής τους για το  έτος 2009.

10. Χορήγηση επιδόματος υπαλλήλων του Δήμου Αγίων Αναργύρων Καματερού που παρέλαβαν και έλεγξαν τις αιτήσεις των αλλοδαπών για τη χορήγηση και ανανέωση αδειών  διαμονής τους για το έτος 2010.

 1. Κλείσιμο τραπεζικών λογαριασμών πρώην Δήμου Αγίων Αναργύρων.
 1. Δωρεάν ταφή της Βερνίκου Αικατερίνης.
 1. Δωρεάν ταφή της Ρήγα Βασιλικής.
 1. Μονοδρόμηση της οδού Γραβιάς με κατεύθυνση από την οδό Λ. Κατσώνη προς την οδό Ν. Πλαστήρα.
 1. Ωράριο λειτουργίας υπηρεσιών του Δήμου Αγίων Αναργύρων-Καματερού για το έτος 2011.
 1. Λήψη απόφασης σχετικά με την βελτίωση όρων δανεισμού – κεφαλαιοποίησης και επιμήκυνση εξόφλησης του άληκτου κεφαλαίου του συνόλου ληφθέντων δανείων του Δήμου από το Ταμείο  Παρακαταθηκών και Δανείων  και ταυτόχρονη ρύθμιση των τοκοχρεολυτικών δόσεων.
 1. Ορισμός εκπροσώπων  στο συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας (ΣΟΠΠ) της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικού τομέα Αθηνών.  
 1. Έγκριση της μελέτης  για το έργο «Κατασκευή Βρεφονηπιακού σταθμού περιοχής Άτταλου – Ωραιούπολης στη Δ.Κ. Καματερού», και έγκριση υποβολής φακέλου στο περιφερειακό επιχειρησιακό πρόγραμμα, για τη χρηματοδότηση του έργου.
 1. Έγκριση της μελέτης για το έργο «Ανέγερση Βρεφονηπιακού σταθμού ΟΤ 1008 Α στη Δ.Κ. Καματερού», και έγκριση υποβολής φακέλου στο περιφερειακό επιχειρησιακό πρόγραμμα, για τη χρηματοδότηση του έργου.
 1. Έγκριση του 1ου Α.Π.Ε για εργασία: «Καθαρισμός & συντήρηση του συστήματος ομβρίων υδάτων του Δήμου Αγίων Αναργύρων(Α.Μ.08/2010).
 1. Αποδοχή ποσών από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων για τις σχολικές επιτροπές του Δήμου.
 1. Ένταξη της απαλλοτρίωσης διαφόρων κοινοχρήστων – κοινωφελών χώρων του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού, στο πράσινο ταμείο.
 1. Καταβολή δεδουλευμένων αποδοχών προσωπικού της  υπό εκκαθάριση Δημοτικής  Επιχείρησης Καματερού (ΔΕΚΕΠΑΚ).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *