Παρασκευή 4/07/14 και ώρα 20.00μμ – Μοίρασμα προκήρυξης και συγκέντρωση υπογραφών (Πάρκο Τρίτση)

Πραγματοποιήθηκε και σήμερα 1/07/14 η προγραμματισμένη συνάντηση πολιτών και δημοτικών κινήσεων («Αλληλεγγύη η δύναμη μας», «Αλληλέγγυα Πόλη» και «Ανυπότακτη Πόλη») της πόλης Αγίων Αναργύρων – Καματερού στο Πάρκο Αντώνης Τρίτσης με θέμα την οργάνωση των επόμενων δράσεων των οποίων ο κεντρικός τους στόχος είναι πάντα η μη εμπορευματοποίηση του Πάρκου.

Στην συνάντηση αποφασίστηκε η δημιουργία ενημερωτικού blogτης κίνησης καθώς επίσης και η από κοινού σύνταξη μιας προκήρυξης η οποία θα ενημερώνει τον κόσμο για το φλέγον θέμα της εμπορευματοποίησης του Πάρκου και θα μοιραστεί την Παρασκευή στις 20.00μμ στους επισκέπτες του Πάρκου και σε άλλα σημεία των Άγιων Ανάργυρων – Καματερού και Ιλίου. Επίσης νωρίτερα της Παρασκευής θα τοποθετηθούν πανώ στην είσοδο του Πάρκου και σε άλλα σημεία των περιοχών Αγ. Αναργύρων – Καματερού και Ιλίου.

Ταυτόχρονα με το μοίρασμα της θα πραγματοποιείται και συγκέντρωση ονομάτων και υπογραφών συμπολιτών μας που τάσσονται κατά της εμπορευματοποίησης του Πάρκου έτσι ώστε η όλη κίνηση να μεγαλώσει και να αποκτήσει μεγαλύτερη δυναμική.

Επόμενο μας ραντεβού στο σιντριβάνι του Πάρκου την Παρασκευή στις 20.00μμ για το μοίρασμα της προκήρυξης και την συγκέντρωση υπογραφών.

 

epomeni sinantisi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

epomeni sinantisi 2

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *