Συνάντηση με ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στις 17/11/2016 πραγματοποιήθηκε συνάντηση αντιπροσωπείας της παράταξης μας αποτελούμενη από τον Επικεφαλής Γιώργο Κομματά και τον Ανδρέα Δημητρόπουλο, με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Αττικό ΜΕΤΡΟ κύριο Θόδωρο Παπαδόπουλο, στα γραφεία της Αττικό ΜΕΤΡΟ .

Κατά την συνάντηση ζητήσαμε να ενημερωθούμε για το σχεδιασμό και το μέλλον της επέκτασης του Metro και την δυνατότητα δημιουργίας σταθμών στις πόλεις των Αγίων Αναργύρων και του Καματερού. Πιο συγκεκριμένα θέσαμε υπόψη του κ. Παπαδόπουλου πρόταση μας για την επέκταση της Γραμμής 2 προς τους Αγίους Αναργύρους , που θα εξυπηρετήσει μια πυκνοκατοικημένη περιοχή αλλά και όσους θέλουν να επισκεφτούν το μοναδικό μητροπολιτικό Πάρκο ΄΄Αντώνης Τρίτσης΄΄. Η συνέχιση της Γραμμής 2 προς το Καματερό και η κατάληξη της στον Προαστιακό στα Άνω Λιόσια θα δώσει μια οριστική λύση στο συγκοινωνιακό πρόβλημα των περιοχών μας , θα συμβάλλει στην αναβάθμισή τους , θα βελτιώσει την καθημερινότητα των καταταλαιπωρημένων κατοίκων,  από την διαχρονικά υποβαθμισμένη ανάπτυξη των περιοχών μας.

Ο κος Παπαδόπουλος μας ανέφερε ότι ο σχεδιασμός είναι οι κάτοικοι του Δήμου μας να εξυπηρετηθούν από την γραμμή 4 (τη νέα γραμμή Γαλάτσι-Κηφισιά) που η δημοπράτηση και η κατασκευή της θα συμβαδίσει με την επέκταση της γραμμής 2.
img_0352

ΥΓ.Η φωτογραφία είναι από τα γραφεία της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ και δείχνει το σχεδιασμό των επεκτάσεων του Μetro.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *