Συνάντηση με την υποψήφια Περιφερειάρχη Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ Ρένα Δούρου και με εκπροσώπους του Τύπου είχε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων Καματερού Γιώργος Κομματάς

Kommatas_Arvanitis_Skourletis_Dourou

Δελτίο Τύπου

Συνάντηση με την υποψήφια Περιφερειάρχη Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ Ρένα Δούρου και με εκπροσώπους του Τύπου είχε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων Καματερού Γιώργος Κομματάς

Μια συνάντηση σε χαλαρούς ρυθμούς και με καλό κρασί είχε το βράδυ της Τετάρτης ο υποψήφιος δήμαρχος Αγίων Αναργύρων-  Καματερού Γιώργος Κομματάς με εκπροσώπους της λεγόμενης “Τέταρτης εξουσίας” στο όμορφο μπαράκι “Κουεντίν” στην κεντρική πλατεία των Αγίων Αναργύρων.

Την βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους η υποψήφια περιφερερειάρχης Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ,Ρένα Δούρου και ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Πάνος Σκουρλέτης.

Ο επικεφαλής της δημοτικής κίνησης “Αλληλεγγύη η δύναμη μας” Γ.Κομματάς είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις και ιδέες με τους εκπροσώπους του Τύπου για τα προβλήματα που ταλανίζουν το Δήμο Αγίων Αναργύρων- Καματερού και τους δημότες. Οι ιδέες και οι προτάσεις που ακούστηκαν πολλές. Όταν έχεις άλλωστε δεκάδες δημοσιογράφους από τις μεγαλύτερες εφημερίδες της χώρας ,τηλεοπτικά δίκτυα, ραδιοσταθμούς και κυρίως εκπροσώπους από τα τοπικά Μέσα ενημέρωσης της δυτικής Αθήνας, οι σκέψεις και οι προτάσεις που διατυπώνονται είναι πολλές και χρήσιμες. Με τη βοήθεια  μάλιστα του καλού κρασιού και του όμορφου χώρου η συζήτηση αποδείχτηκε ιδιαίτερα χρήσιμη .

Μέσα στην κοσμοσυρροή ,ο “αδιάκριτος φακός” του ρεπορτάζ μπόρεσε να ξεχωρίσει πολλούς από τους 30 δημοσιογράφους μέλη της ΕΣΗΕΑ που κατάγονται ή μένουν μόνιμα στο δήμο μας, γεγονός που δείχνει ότι η “Τέταρτη εξουσία” όχι μόνο δεν παραμένει θεατής, αλλά “βάζει πλάτη”, στηρίζοντας τον Γίωργο Κομματά και την Αλληλεγγύη για να αναλάβουν τις τύχες του Δήμου.

Ο Γιώργος Κομματάς και οι συνεργάτες τους χρειάστηκαν μάλιστα να “βγάλουν τα μπλοκάκια” και να σημειώσουν αρκετές ριζοσπαστικές και πρωτότυπες ιδέες που διατύπωσαν οι άνθρωποι του Τύπου για τη βελτίωση της κατάστασης στον υποβαθμισμένο από τις μνημονιακές κυβερνήσεις και τους υποτελείς δημοτικούς άρχοντες δήμο μας.

Το τέλος της βραδιάς βρήκε όλους τους παριστάμενους στην “οινοκατάνυξη της Αλληλεγγύης” όχι μόνο σε πολύ ευχάριστη διάθεση ,αλλά κυρίως αποφασισμένους να μην αφήσουν να χαθεί άλλη τετραετία στο Δήμο μας .

20/02/2014

Kommatas_Gkolfinopoulos_Dourou_Skourletis

Kommatas_Dourou_Stigka

Kommatas_Dourou_logo

 

 

Περισσότερες φωτογραφίες:

Untitled-3

Untitled-1Untitled-2

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *