Το ΠΑΣΟΚ ψηφίζει Νίκο Σαράντη : Ανακοίνωση για τις δημοτικές εκλογές της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Αγ.Αναργύρων – Καματερού

to_pasok_psifizei_saranti

 

Το ΠΑΣΟΚ ψηφίζει Νίκο Σαράντη :
Ανακοίνωση για τις δημοτικές εκλογές της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Αγ.Αναργύρων – Καματερού

Θα τρελαθούμε εντελώς! Όλα περιμέναμε να τα ακούσουμε για τον απερχόμενο δήμαρχο Αγίων Αναργύρων – Καματερού. Αλλά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «ενδέχεται να στηρίξει την υποψηφιότητά του στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαίου» – όπως αναφέρουν διάφορα εντέχνως διοχετευμένα δημοσιεύματα, ξεπερνά τα όρια και της πιο παράλογης φαντασίας. Ο απερχόμενος δήμαρχος Αγίων Αναργύρων – Καματερού ήταν ο άνθρωπος που στήριξε με νύχια και με δόντια την ολέθρια μνημονιακή πολιτική, που έχει προκαλέσει μια ανυπολόγιστη ανθρωπιστική καταστροφή και έχει συσσωρεύσει ερείπια στην ελληνική κοινωνία και φυσικά και στο Δήμο μας.

Ο απερχόμενος δήμαρχος ήταν και είναι ένθερμος υποστηρικτής του άθλιου «Καλλικράτη» που έχει οδηγήσει σε διάλυση την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Οποιος έχει αμφιβολίες ας ρίξει μια ματιά στην ιστοσελίδα του απερχόμενου δημάρχου και θα δει με πόση μεγάλη θέρμη στηρίζει τον «Καλλικράτη. (Εκτός και αν ως γνήσιος «Χαμαιλέοντας» έτρεξε να αποσύρει το σχετικό άρθρο).

Ειναι δυνατόν ο ΣΥΡΙΖΑ που αντιπάλεψε και αντιπαλεύει με αποφασιστικότητα τη μνημονιακή λαιλαπα να στηρίζει «υποψήφιους της τρόικας»; Οχι μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά όλες οι αριστερές, πατριωτικές, αντιμνημονιακές δυνάμεις και προσωπικότητες στο δήμο μας έχουν γυρίσει την πλάτη στους υποψηφίους δημοτικούς παράγοντες των μνημονίων και τους συνυπεύθυνους της κοινωνικής καταστροφής.

Στις δημοτικές εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει τον αγωνιστή γιατρό Γιώργο Κομματά και θα δώσει μαζί του τη μάχη – μαζί με όλες τις αντιμνημονιακές, πατριωτκές και αριστερές δυνάμεις – για έναν δήμο στην υπηρεσία του λαού και όχι της τρόικας.

*Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Αγίων Αναργύρων – Καματερού

http://syriza-agion-anargyron.blogspot.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *