Το σύστημα Σαράντη πληγώθηκε, θα χρειαστούμε μια ακόμη Κυριακή!

epistoli epistoli

Το σύστημα Σαράντη τραυματίστηκε αλλά θα χρειαστούμε μια ακόμη Κυριακή!

Και στο δήμο μας όπως και σε αρκετούς άλλους δήμους, τα δημιουργούμενα επί δεκαετίες δίκτυα, τα στηριγμένα σε συναλλαγή και στη διαπλοκή, αλλά γιατί όχι και σε ειλικρινείς ανθρώπινες σχέσεις, έχασαν σοβαρό έδαφος.  Λίγες ακόμα μέρες και θα πάρουν οριστικά πόδι! Οι συγκλονιστικές αλλαγές στο κεντρικό πολιτικό σκηνικό θα ολοκληρωθούν και με τη διάλυση σε τοπικό επίπεδο όλων των μηχανισμών της συναλλαγής και της διαπλοκής!

 

  • Ο δήθεν ανεξάρτητος κ. Σαράντης βέλος στη φαρέτρα του κ. Βενιζέλου!!

Στη διακαναλική συνέντευξη που έδωσε την Δευτέρα το μεσημέρι ο Βενιζέλος, πανηγύριζε γιατί πάρα πολλοί υποψήφιοι της δικής του παράταξης, συμπεριλαμβανομένου και του κ.Σαράντη, κέρδισαν ή διεκδικούν να κερδίσουν δήμους και περιφέρειες.

Όσοι λοιπόν καλόπιστοι πίστεψαν στο δήθεν ανεξάρτητο πρόσωπο του κ. Σαράντη ας το ξανασκεφτούν!

Ο Βενιζέλος διαλύει κάθε αυταπάτη! Όταν λοιπόν την επόμενη φορά θα χάσεις μέρος ή και όλο το μισθό σου, μέρος ή και όλη την σύνταξή σου, όταν θα βλέπεις τα παιδιά σου άνεργα να μαραζώνουν στο σπίτι σου, όταν θα ξεπουλούν το νερό και τις παραλίες, μην κατηγορείς κανένα άλλο! Εσύ που ψήφισες τους υποψηφίους του Βενιζέλου, εσύ τους έδωσες τη δύναμη και το θάρρος για να κάνουν όλα αυτά.

Αυτή τη φορά στείλε τους ένα μήνυμα!  Δεν σας αντέχουμε άλλο! Φύγετε τώρα, εσείς κύριε Βενιζέλο και η συγκυβέρνησή σας και οι εκλεκτοί σας σαν τον κ.Σαράντη.

 

  • Την πρώτη Κυριακή ξεχρέωσες κάθε υποχρέωση σε οποιονδήποτε!
    Σήμερα σκέψου την πόλη σου, την πόλη που ζείς εσύ και τα παιδιά σου.

Βάσει της σταυροδοσίας του κ. Σαράντη, τα ίδια πρόσωπα που διοικούν  δεκαετίες, τώρα ετοιμάζονται αν τους ξαναδώσεις την ευκαιρία, να διοικήσουν την πόλη και πάλι! Αν το κάνεις, μην παραπονεθείς ξανά γιατί οι Άγιοι Ανάργυροι και το Καματερό έχουν μείνει ο πιο καθυστερημένος Δήμος σε όλη τη Δυτική Αθήνα! Μην αρχίσεις να ψελλίζεις δικαιολογίες στους επισκέπτες της πόλης σου, όταν ρωτούν πως είναι έτσι ο δήμος μας.

Εσύ θα είσαι ο υπαίτιος, εσύ θα έχεις τη ευθύνη για να συνεχιστεί η επί δεκαετίες υποβάθμιση.

 

Σταμάτησέ τους ΤΩΡΑ! ΑΡΚΕΤΑ!

Και αν είχαν κάτι καλό να κάνουν, τόσα χρόνια δεν θα το είχαν κάνει; Τι περιμένεις; Ότι τα καλά στα φυλάνε για έκπληξη μετά την τριαντακονταετία;

Στήριξε μαχητικά και μαζικά το ψηφοδέλτιο του Γιώργου Κομματά!!

Μετέτρεψε την οργή σου σε ψήφο ανατροπής!

Καταψήφισε το δήμαρχο του Βενιζέλου και της συγκυβέρνησης!

Καταψήφισε το Δήμαρχο του συνδυασμού της υποβάθμισης και της εγκατάλειψης!

Ψήφο στο Γιώργο Κομματά! Για να αλλάξει επιτέλους σελίδα ο Δήμος μας!

Γύρνα τους την πλάτη!

Για μια πόλη που να μπορείς να ζεις, για μια πόλη
που να ‘σαι περήφανος γι’αυτήν!

Την ΚΥΡΙΑΚΗ αλλάζουμε σελίδα. ΜΠΟΡΟΥΜΕ!


 

Το μνημόνιο, ο Σαράντης, ο Σγουρός κι ο Βενιζέλος

Ανεργία – Συνολικά 209 είναι οι κενές οργανικές θέσεις πάγιων και σταθερών αναγκών στο Δήμο. Η Διοίκηση Σαράντη επιλέγει χρόνια τώρα μόνο το δρόμο των 5μηνων  συμβάσεων της εκδούλευσης.

Υγεία – Ο ΕΟΠΥΥ έβαλε λουκέτο, οι γιατροί του απολύθηκαν και η Διοίκηση Σαράντη την ίδια στιγμή καμάρωνε και προωθούσε το πρόγραμμα των «Κέντρων Υγείας» και την αμισθή εργασία των γιατρών.

Οικονομία – Περισσότερα από 2,8 εκατομ. είναι τα διαφεύγοντα έσοδα από τις διαφημίσεις στο Δήμο, ενώ περί τα 4 εκατομμύρια το χρόνο είναι τα αντισταθμιστικά που έχει δικαίωμα να λαμβάνει για τα εκατοντάδες απορριμματοφόρα που διασχίζουν καθημερινά το Δήμο. Η κάλυψη αυτών των κενών απαντήθηκε εύκολα με την κάθετη αύξηση των δημοτικών τελών και τα τροφεία στους βρεφονηπιακούς.

Σπατάλες – Περισσότερο από 1εκατ. ευρώ είναι ο τζίρος κάθε χρόνο του νεκροταφείου και από αυτά εμφανίζονται έσοδα λιγότερα από 3 χιλ. ευρώ (με τα ανελαστικά έξοδα να είναι κάτι λιγότερο από 400.000€)

*Σπατάλες – Ο γιατρός εργασίας του Δήμου, δεν έχει σχέση με τους Αγ.Αναργύρους-Καματερό και παρουσιάζεται μόνο κάθε πρώτη Παρασκευή του μήνα στο δημαρχείο. Εννοείται ότι όταν χρειάζεται έκτακτη ιατρική κάλυψη, οι εργαζόμενοι απευθύνονται στο ΕΚΑΒ αναγκαστικά. Η αμοιβή του ανέρχεται σε 12.000€ ανά έτος.

Σπατάλες – Η ιστοσελίδα www.agankam.gov.gr, του Δήμου Αγ.Αναργύρων–Καματερού, προϋπολογίστηκε το 2010 σε 287.000€(!). Η σημερινή ιστοσελίδα εάν την επισκεφτείτε, θα διαπιστώσετε ιδίοις όμαση ότι υπολειτουργεί και μάλιστα ως ένα κακοστημένο γραφείο τύπου και προβολής του απερχόμενου Δημάρχου.

Πάρκο «Τρίτση» – Ο κ.Σαράντης ταυτίζεται απόλυτα με τον κ.Σγουρό στο θέμα του Πάρκου «Αντ.Τρίτσης». Μάλιστα απέχει συνειδητά από τις συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου που έχουν ως θέμα το Πάρκο. Είναι υπέρ του να πληρώνουμε 1€ είσοδο για να κάνουμε τον καθημερινό μας περίπατο και της έμμεσης ιδιωτικοποίησής τμηματικά.  

* Κατόπιν νεοτέρων στοιχείων που περιήλθαν στα χέρια μας, διαπιστώθηκε (σύμφωνα με την αρ.53/2013 απόφαση του δημοτικού συμβουλίου που διορθώνει την με αρ.20/2013 προηγούμενη απόφαση που αφορά την έγκριση δαπάνης για αμοιβή γιατρού εργασίας) ότι η αμοιβή για την γιατρό εργασίας είναι 8.000€ κατ’ έτος, και οι ώρες εργασίας της 17,25 ανά μήνα.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *