Ανακοίνωση υποψηφιότητας για το Δήμο Αγίων Αναργύρων – Καματερού

Γιώργος Κομματάς, υποψήφιος Δήμαρχος “Αλληλεγγύη, η δύναμή μας”

 

Συνδημότες και συνδημότισσες,

Η «Αλληλεγγύη»  ανοίγει τα πανιά της ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του 2014,  διεκδικώντας το Δήμο Αγίων Αναργύρων-Καματερού.


Η συνέλευση της δημοτικής παράταξης «Αλληλεγγύη, η δύναμη μας» αποφάσισε ομόφωνα, να προτείνει
υποψήφιό της για δήμαρχο Αγίων Αναργύρων-Καματερού τον αγωνιστή γιατρό Γιώργο Κομματά, με μία και μόνη φιλοδοξία: Να αναλάβουν τη διοίκηση του Δήμου οι δημότες και οι δημότισσες και όχι οι υπηρέτες του μνημονίου και του «Καλλικράτη», οι υποταγμένοι  στις όποιες επιλογές της κεντρικής εξουσίας και των τροϊκανών. Οι Αγιοι Ανάργυροι-Καματερό μπορούν να γίνουν ένας Δήμος πραγματικής αλληλεγγύης προς όλους τους κατοίκους.

Ένας Δήμος που δεν θα αφήσει κανέναν πολίτη  αβοήθητο στην κρίση.
Δεσμευόμαστε να αγωνιστούμε ώστε να μην πεινάσει καμιά οικογένεια ανέργου, να μην κοπεί το ρεύμα σε όσους δεν μπορούν αντικειμενικά να πληρώσουν το λογαριασμό. Δεν θα επιτρέψουμε να μπούν σε πλειστηριασμό τα σπίτια των συνδημοτών μας, που αδυνατούν να αποπληρώσουν τα «κόκκινα» δάνεια. Για την ανατροπή όλων αυτών, αλλά κι αυτών που μας ετοιμάζουν αρκεί να μην μείνουμε απαθείς.
Να τολμούμε το δίκιο μας.
Η πορεία προς τις αυτοδιοικητικές εκλογές δεν θα είναι ξεκομμένη απο τη ζωή. Δεν ξεχνούμε τα καθημερινά προβλήματα. Σε κάθε γειτονιά θα αναζητούμε και θα διεκδικούμε τις λύσεις γι΄αυτά.

Δεν σας τάζουμε ούτε γιοφύρια ,ούτε «κήπους της Βαβυλώνας».
Αγώνα σας τάζουμε κ
ι αλληλεγγύη.

Έχουμε όραμα και σχέδιο για έναν ανθρώπινο Δήμο, που θα προκαλεί παράλληλα την αισθητική εμπειρία. Έχουμε ανθρώπους με διάθεση, με γνώση, με μεράκι, που θέλουν να δουλέψουν για τον τόπο μας. Έχουμε ανθρώπους με πείρα στην αυτοδιοίκηση, αλλά και ανθρώπους νέους, με φαντασία και αποφασιστικότητα για την πόλη μας. Επιδιώκουμε και τη συμπαράστασή σας. Τη συμμετοχή σας.


Όπως είπε και ο υποψήφιος δήμαρχος μας Γιωργος Κομματάς,  «πρέπει όλοι να πλαισιώσουμε  αυτή την προσπάθεια ως συνοδοιπόροι, ισότιμοι, στη διαδρομή για ένα Δήμο αλληλέγγυο, μπροστάρη στην προστασία των δημοτών του από την λαίλαπα του μνημονιακού αρμαγεδώνα, για ένα Δήμο που θα υπερασπίζεται με πράξεις και όχι με λόγια και επιστολές το δίκιο και την αξιοπρέπεια της ζωής καθενός και καθεμιάς στην πόλη μας».

Θέλουμε ο Δήμος μας να γίνει πραγματικό καταφύγιο των δημοτών στις δύσκολες ημέρες που περνάμε. Πιστέψτε μας: Τον αξίζουμε ένα τέτοιο Δήμο.

Το ταξίδι μας αυτό, μόλις ξεκίνησε . . .

Άγιοι Ανάργυροι – Καματερό,
Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *