Χριστουγενιάτικη Γιορτή “Τρένου της Αλληλεγγύης” Κυριακή 22.12 στις 14:00 στο Πευκώνα

Χριστουγεννιάτικη “Γιορτή του Τρένου”

Το “Τρένο της Αλληλεγγύης” γιορτάζει τον ένα χρόνο δράσης και προσφοράς του στους δημότες της περιοχής μας και μας καλεί στη Χριστουγεννιάτικη “Γιορτή Αλληλεγγύης” που διοργανώνει την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου στις 14:00 στον Πευκώνα.

 “Φίλες, φίλοι, συνεπιβάτες και συνεπιβάτισσες του “Τρένου”, Το “Τρένο της Αλληλεγγύης” αισίως συμπληρώνει ένα χρόνο ζωής. Ένα χρόνο δραστηριότητας στη περιοχή μας, τους Αγίους Αναργύρους και το Καματερό. Αυτός ο χρόνος έφερε πολλά, ήταν δύσκολος, είχε ανηφόρες και κατηφόρες. Μα κυρίως, έκανε ανθρώπους της περιοχής μας περισσότερο ή λιγότερο πληττόμενους από τη συνεχή υποβάθμιση και καταρράκωση της ζωής μας, να έρθουν ένα βήμα πιο κοντά. Τους έκανε, μέσα από τις δράσεις του, να συνειδητοποιήσουν πως μόνο μέσα από τον καθημερινό αγώνα της αισιοδοξίας, της αξιοπρέπειας και της Αλληλεγγύης θα έρθουν καλύτερες μέρες για όλους εμάς, τους “από κάτω” της κοινωνίας και του συστήματος.
Με την ευκαιρία λοιπόν και των γιορτών, το “Τρένο” διοργανώνει 
Χριστουγεννιάτικη “Γιορτή Αλληλεγγύης” τη Κυριακή 22.12 στις 14:00 στον Πευκώνα. Σας προσκαλούμε λοιπόν όλους και όλες να γιορτάσουμε με ζωντανή μουσική, Συλλογική κουζίνα και κρασί. Φέρνουμε μαζί μας το φαγητό μας και τρώμε όλοι μαζί, συγκεντρώνουμε τρόφιμα όπως λάδι, γάλα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης όπως χαρτικά και απορρυπαντικά. Σκοπός μας είναι η στήριξη του “Τρένου” και η κάλυψη των αναγκών όλων των συμπολιτών μας που πληττόμαστε βαθιά και βάναυσα.
Σας περιμένουμε όλους και όλες σε αυτή τη γιορτή Αλληλεγγύης, Αξιοπρέπειας και Αισιοδοξίας!
Όλοι και όλες στηρίζουμε και στηριζόμαστε, ένα αξιοπρεπές αύριο αξίζει σε όλους!”
 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *