Με λύπη θα θέλαμε να γνωστοποιήσουμε στους δημότες της πόλης μας , αλλά και στα μέλη της παράταξής μας, την απόφαση του δημοτικού μας συμβούλου, Αντώνη Καράλη, να παραιτηθεί από το αξίωμά του για προσωπικούς λόγους.

Ο Αντώνης Καράλης είναι ένας αεικίνητος νέος, που σε όλο του τον βίο επέλεξε την έντονη εμπλοκή του στα κοινά, σε κάθε πεδίο, και όχι την αποστασιοποίηση από τα προβλήματα της καθημερινότητας και της κοινωνικοπολιτικής ζωής.

Ως πολιτικό ον, εργάστηκε στο μέγιστο βαθμό για να βελτιωθεί το επίπεδο ζωής των δημοτών και να αλλάξει προς το καλύτερο η εικόνα της Πόλης μας (Άγιοι Ανάργυροι – Καματερό).

Ο Αντώνης Καράλης, τόσο ως δάσκαλος όσο και ως δημοτικός σύμβουλος έτυχε μεγάλης εκτίμησης από την κοινωνία του Καματερού.

Ασχολήθηκε με πάθος και ευαισθησία για τα κοινωνικά και περιβαλλοντικά ζητήματα που αφορούν το Καματερό και τη Δυτική Αθήνα.

Με το λόγο του και με τις πράξεις του έβαλε και αυτός τα δικά του λιθαράκια στη ζωή και το περιεχόμενο της παράταξής μας.

Η παραίτησή του από το αξίωμα του δημοτικού συμβούλου, δεν σημαίνει παραίτηση από τα τεκταινόμενα στο Δήμο μας.

Οι παρεμβάσεις και οι τοποθετήσεις του θα βρίσκουν πάντα πρόσφορο έδαφος στους ανθρώπους της παράταξής μας.

Αντώνη γνωρίζουμε το πείσμα και το σθένος σου. Για εμάς πάντα αποτελούσες πηγή έμπνευσης και αναμένουμε τις νέες πρωτοβουλίες σου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *