Ανακοίνωση

logoΑγαπητοί φίλοι

Κοινή διαπίστωση αποτελεί ότι οι συνθήκες διαβίωσης στο Δήμο Αγίων Αναργύρων-Καματερού τα τελευταία χρόνια επιδεινώνονται.

Η αντιμετώπιση των μεγάλων προβλημάτων τους Δήμου μας όπως η έλλειψη της αντιπλημμυρικής προστασίας, ο κίνδυνος της απώλειας ελεύθερων χώρων στο Καματερό, η αδυναμία διεκδίκησης και αξιοποίησης δημόσιων χώρων σε όλο τον δήμο , η έλλειψη καθαριότητας, η μη βελτίωση της προβληματικής συγκοινωνίας ,η υποβάθμιση των γειτονιών των Αγίων Αναργύρων, η ολοκληρωτική εγκατάλειψη του Καματερού, η έλλειψη δημοτικών υποδομών, η υποτονική εμπορική δραστηριότητα, η αντιμετώπιση της ανεργίας κ α, μάλλον αργεί.

Αν στα ανωτέρω προστεθεί η προχειρότητα, ο χωρίς όραμα και φαντασία προγραμματισμός της υπάρχουσας (12ετής) Δημοτικής Αρχής, εύκολα γίνεται αντιληπτό η δυσκολία αναστρεψιμότητας της υπάρχουσας κατάστασης.

Διανύοντας τον τελευταίο χρόνο προς τις δημοτικές εκλογές, γνωρίζουμε ότι θα πυκνώσουν οι λογής-λογής φήμες για να δημιουργούν ανυπόστατες εντυπώσεις, θα αυξηθούν οι περίεργες συνευρέσεις, θα ενταθούν οι πιέσεις προσπαθώντας να διασωθούν.

Τους ενημερώνουμε έχουσιν γνώσιν οι φύλακες.

Η δημοτική μας παράταξη “Αλληλεγγύη, η δύναμη μαςκαι ο επικεφαλής Γιώργος Κομματάς είναι πεπεισμένοι ότι αξίζουμε μια καλύτερη πόλη. Με συνεχείς δράσεις και παρεμβάσεις (θεσμικές και εξωθεσμικές) στο δημοτικό συμβούλιο και στη κοινωνία αναδεικνύουμε τα προβλήματα που χρονίζουν από την αδιαφορία και την εγκατάλειψη της σημερινής διοίκησης. Η προσπάθεια δε σταματά και για να επιτευχθεί χρειάζεται να γίνει υπόθεση όλων μας…

Ευχόμαστε και ελπίζουμε ο Σεπτέμβρης να μας βρεί ανανεωμένους με ακόμη πιο δημιουργικές ιδέες και περισσότερες προτάσεις αλλά και διάθεση για ενεργή συμμετοχή στις διαδικασίες που η παράταξη μας θα ξεκινήσει για μια πετυχημένη πορεία προς τις δημοτικές εκλογές.

Καλό καλοκαίρι.

Συνεχίζουμε δυνατότερα…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *