Φτερά κάνουν οι εξωτερικές μονάδες aircodition του Δήμου.

Kommena_kalwdia_800x600

Θύματα καθημερινών σχεδόν κλοπών έχουν πέσει τα Δημοτικά Κτίρια του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού.

Μέχρι σήμερα έχουν “κάνει φτερά” περισσότερες από δέκα(10) εξωτερικές μονάδες aircondition!
Στη μία μάλιστα περίπτωση από αυτές, φαίνεται πως χρησιμοποιήθηκε και φορτηγό γερανός, αφού το σώμα ξυλόθηκε από ταράτσα και ζύγιζε σχεδόν 250kg.

 

aircondition2_800x600

Το κραυγαλέα εντυπωσιακό και παράλληλα κατακριτέο είναι ότι οι “επιδρομές” γίνονται με συνέπεια, ανά δυο-τρεις μέρες και κατ’ επανάληψιν “αφαιρούνται” δύο-δύο οι εξωτερικές μονάδες κλιματισμού των δημοτικών κτιρίων. Η δε κοπή καλωδίων κατα το δοκούν, προκαλεί συνεχώς προβλήματα στα δίκτυα ηλεκτρισμού, ίντερνετ και τηλεφώνου των υπηρεσιών. 

Παρόλα αυτά και ενώ η Διοίκηση είναι καθόλα ενήμερη και μάρτυρας κάθε πρωί των περιστατικών, δεν φαίνεται να συγκινέται ιδιαίτερα. Φαίνεται μάλιστα πως ο δήμαρχος κ. Σαράντης σε αναφορά του συμβάντος, “ανασήκωσε απλά του ώμους του”.

Σε αυτό το σημείο χρειάζεται να θυμίσουμε την προ λίγων μηνών κλοπή -όχι τυχαίων, αλλά επιλεγμένων όπως μας είπαν οι εργαζόμενοι- μηχανημάτων και εργαλείων από το Γκαράζ του Δήμου.
Η αξία αντικατάστασης κάποιων μόνο βασικών εξ αυτών κόστισε 9.000€ στο Δήμο.
Πρόταση της παράταξής μας τότε ήταν η ασφάλιση αυτών η οποία βέβαια και πέρασε “τα ψιλά” από την έμπειρη και πολύξερη Διοίκηση Σαράντη.

Ki_egw_ti_na_kanw_1024x768

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *