“Κύριε Τζαφόλια κάτι συμβαίνει εδώ”

kyrie_tzafoliaΚάποτε γίνονταν διαγωνισμοί για προσλήψεις στον δήμο στα μουλωχτά.
Έμπαινε ο κάθε κ.Τζαφόλιας (ή τοπικός πολιτευτής) στα καφενεία και έλεγε φωνάξτε τα παιδιά τα δικά μας να κάνουν αιτήσεις.Τώρα οι διαγωνισμοί γίνονται με διαφορετικό τρόπο για ευνόητους λόγους. Ο κ.Τζαφόλιας πλέον πλασάρει ένα νέο αντιστασιακό προφίλ όμως η συνήθεια της δημιουργίας ενός πλέγματος εξυπηρετούμενων-υποχρεωμένων είναι ακατανίκητη και έτσι ποιώντας την ανάγκη φιλοτιμία συμμετέχει στο succes story της κυβέρνησης.

Θα πείτε όμως, να μην ενημερωθούν οι άνεργοι για τις προσλήψεις που θα γίνουν; Σαφώς να ενημερωθούν! Αλλά αγαπητέ κ.Τζαφόλια αφού το ‘χεις αλλάξει το βιολί και το παίζεις αντιστασιακός μην αναπαράγεις αμάσητη την απάτη της κυβέρνησης.

”Ο μισθός θα είναι 748 ευρώ για τους ανέργους άνω των 25 ετών, εκ των οποίων τα 490 θα είναι η καθαρή αμοιβή και τα 258 ευρώ ασφαλιστικές εισφορές. Για τους ανέργους κάτω των 25 ετών, η αμοιβή θα είναι 652 ευρώ, εκ των οποίων τα 427 ευρώ θα είναι η καθαρή αμοιβή και τα 225 ευρώ ασφαλιστικές εισφορές. Η συνολική αμοιβή θα ανέλθει στα 3.260 ευρώ.”
Πες μία κουβέντα για τα 427 ή 490 ευρώ. Για το ότι πρέπει κάποιος να δουλεύει 8ωρο για να πάρει ελάχιστα παραπάνω από το πολύ χαμηλό επίδομα ανεργίας.

http://www.youtube.com/watch?v=xeSpb-odYAs

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *