Μας συγκινεί: Μήνυμα από το Μητροπολίτη Ζιμπάμπουε & Αγκόλας, Σεραφείμ Κυκκώτη, προς το Γιώργο Κομματά

Στην παρακάτω ανάρτηση του υποψήφιου δημάρχου Αγίων Αναργύρων- Καματερού, Γιώργου Κομματά, με τη δημοτική κίνηση “Αλληλεγγύη η δύναμή μας” , υπήρξε ένα σχόλιο που ειλικρινά μας συγκινεί και μας γεμίζει δύναμη να συνεχίσουμε τον αγώνα μας για να μπορέσουμε να αλλάξουμε κάτι στις γειτονιές μας…

Το σχόλιο ανήκει στον Μητροπολίτη Ζιμπάμπουε και Αγκόλας , Σεραφείμ Κυκκώτη, και παραθέτουμε μερικά από τα λόγια του […] . «Ευχόμαστε όλοι μας στον αγαπητό μας κ. Γιώργο Κομματά και στους συνεργάτες του κάθε επιτυχία. Πρέπει να θυμούνται όλοι οι υπεύθυνοι πολίτες ενός Δήμου ότι μόνο με την ενεργό συμμετοχή τους και τη συνεργασία όλων μας μπορούμε να βελτιώσουμε τα πάντα σε μια τοπική κοινωνία για να ωφεληθούμε όλοι μας και να επηρεάσουμε θετικά τους συμπολίτες μας για παρόμοιες ενεργές υπεύθυνες τοποθετήσεις και καθημερινή συμμετοχή για να πάει καλά η χώρα μας και να ζήσουν τα παιδιά μας μια καλύτερη ζωή, να ομιλούν με περηφάνια για τους γονείς τους και τους παππούδες τους και τις γιαγιάδες τους. Οι πράξεις μας αποτελούν το κριτήριο μας για την πορεία μας στην Ιστορία του Έθνους».

Σε άλλο σημείο αναφερόμενος σε επίσκεψη του Γιώργου Κομματά στη Ναϊρόμπι ο Μητροπολίτης Ζιμπάμπουε και Αγκόλας σημειώνει: «Ο αγαπητός μας γιατρός κ. Γιώργος Κομματάς με την αγαπητή του σύζυγο, όταν πήγα πολύ μακριά στην Ναϊρόμπι , άφησαν τα μικρά τους τότε παιδιά (πριν 22 έτη) και ήρθαν στην μακρινή Κένυα, όπου είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά την Ορθόδοξη Ιεραποστολική μας διακονία και μάλιστα τη προσπάθεια μας να βοηθήσουμε εκατοντάδες άπορα και ορφανά παιδιά να πηγαίνουν σχολείο, να τους αγοράσουμε έστω και μεταχειρισμένα παπούτσια να μη περπατούν ξυπόλυτα μέσα στις λάσπες και να χουν ένα κομμάτι ψωμί. Η επίσκεψη του ζεύγους Κομματά έγινε αφορμή και με αρκετούς άλλους από το Δήμο των Αγίων Αναργύρων να αρχίσουν να βοηθούν περισσότερα από εκατό άπορα και ορφανά παιδιά».

Άνθρωποι που βάζουν μπροστά την αλληλεγγύη τους δείχνοντας το δρόμο δίνουν την απάντηση πώς πρέπει να κινούμαστε. Τέτοιους ανθρώπους χρειαζόμαστε για να βγει επιτέλους ο δήμος μας από την υποβάθμιση και τη στασιμότητα….

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να δείτε την ανάρτηση του Γιώργου Κομματά.:
https://www.facebook.com/komgior/posts/2359576954288526

FB_IMG_1554937013309FB_IMG_1554937037963

FB_IMG_1554937439429

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *