“Νέοι” για τη δημαρχία, “παλιές αντιλήψεις” για την αυτοδιοίκηση

Κάθε νέα και φρέσκια παρουσία στις επικείμενες δημοτικές εκλογές είναι ευπρόσδεκτη. Ειδικά στο δήμο Αγ. Αναργύρων- Καματερού ο οποίος έχει μπει σε μια πορεία υποβάθμισης. Μιας υποβάθμισης η οποία αγκαλιάζει τα πάντα. Την ανύπαρκτη καθαριότητα. Τα μεγάλα έργα τα οποία, όταν και αν γίνονται, υποβαθμίζουν αντί να αναβαθμίζουν, σπαταλώντας εκατομμύρια δημόσιου χρήματος. Την ανύπαρκτη υπεράσπιση των δημόσιων χώρων.

Κάθε νέα φωνή λοιπόν είναι ευπρόσδεκτη. Αρκεί να είναι πραγματικά και νέα και φρέσκια. Γιατί τον τελευταίο καιρό εμφανίζονται φωνές οι οποίες αυτοπροβάλλονται σαν το νέο στον δημοτικό πολιτικό χάρτη. Μόνο που πρόκειται για ένα «νέο» το οποίο έρχεται από πολύ παλιά και, κυρίως, με πολύ παλιά αντίληψη για τα δημοτικά δρώμενα.

Γιατί πως αλλιώς να χαρακτηρίσεις ανθρώπους οι οποίοι συμμετείχαν στη διοίκηση του δήμου στις δυο τελευταίες θητείες.  Που σε αυτό το διάστημα δεν άρθρωσαν ούτε μια λέξη αντίδρασης σε όσα έγιναν στο Δήμο μας. Ούτε καν όταν, παρά τις αντιδράσεις της αντιπολίτευσης ψήφιζαν και αυτοί έργα όπως πχ η σκανδαλώδης αναμόρφωση της οδού Παπανδρέου.

Που δεν είπαν ούτε μια λέξη αυτοκριτικής για όλα αυτά στα οποία συνέβαλλαν είτε με την ψήφο τους στα Δημοτικά Συμβούλια είτε με τη δράση τους από θέσεις  ευθύνης στη διοίκηση του Δήμου.

Η διαφοροποίησή τους ήρθε αργά και ,για αυτό το λόγο, τίθεται εν αμφιβόλω.  Πολύ δε περισσότερο που δεν συνοδεύτηκε από καμία κριτική για τις μέχρι τώρα πολιτικές της διοίκησης Σαράντη.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *