Όχι άλλη χαμένη τετραετία στο Δήμο μας!

Κάλεσμα μέσω του άρθρου του προς τους πολίτες του δήμου Αγίων Αναργύρων- Καματερού απευθύνει ο υποψήφιος δήμαρχος, Γιώργος Κομματάς , ώστε να βγει ο δήμος από την στασιμότητα και την υποβάθμιση. Με κεντρικό σύνθημα “Για μία πόλη που σου αξίζει, μία πόλη να ζεις!” ο Γιώργος Κομματάς καλεί  έναν-έναν και  μία -μία ξεχωριστά , να βοηθήσουν σε αυτή την προσπάθεια «γιατί αξίζουμε  να ζούμε σε μια καλύτερη πόλη».  Όπλο της δημοτικής κίνησης “Αλληλεγγύη, η δύναμή μας” είναι  συνεργάτες που έχουν όραμα και είναι αδέσμευτοι από  μικροσυμφέροντα και μικροεξυπηρετήσεις, έτοιμοι να πετύχουν για το δήμο τους μία “διακριτή ταυτότητα” που θα αποτελέσει πηγή έμπνευσης και δημιουργίας.

Ακολουθεί το άρθρο του υποψήφιου δημάρχου Αγίων Αναργύρων-Καματερού, Γιώργου Κομματά με την δημοτική κίνηση “Αλληλεγγύη, η δύναμή μας”

Φίλες και Φίλοι, αγαπητοί συμπολίτες των Αγίων Αναργύρων και του Καματερού

Σε λιγότερο από τέσσερις μήνες θα κληθούμε να επιλέξουμε τη νέα Δημοτική Αρχή.
Είναι θέμα επιβίωσης για τον Δήμο μας :
Να εκλεγεί νέος ΔΗΜΑΡΧΟΣ και ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ που θα κληθεί να βγάλει το Δήμο μας από την πανθομολογούμενη στασιμότητα και υποβάθμιση.

Να εκλεγεί μια νέα Δημοτική αρχή που θα βγάλει το Δήμο μας από το τέλμα, που όλοι μας βλέπουμε γύρω μας.
Ένα τέλμα  στο οποίο κατά γενική ομολογία έχει περιέλθει ο Δήμος μας με αποκλειστική ευθύνη τόσο του νυν Δημάρχου αλλά και των συνεργατών του.
Όλοι μας γνωρίζουμε από πρώτο χέρι ότι τα προηγούμενα χρόνια δεν έγινε τίποτα στο Δήμο μας ,που να βελτιώσει την καθημερινότητας μας.
Μόνο έργα βιτρίνας ,χωρίς σχέδιο ,δίχως όραμα και κυρίως με χρήματα που θα μπορούσαν να διατεθούν για την αντιμετώπιση άμεσων αναγκών των δυο πόλεων .

Συνδημότισσες και συνδημότες ,
Ως επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο την τελευταία τετραετία ,αλλά κυρίως ζώντας στον Δήμο μας τις τελευταίες τρεις δεκαετίες και ασκώντας το λειτούργημα του Γιατρού γνωρίζω άμεσα τα προβλήματα των Πόλεων μας.
Γνωρίζω άμεσα και πολλούς από εσάς, που τα τελευταία χρόνια πέρα από ζητήματα υγείας μου εμπιστεύεστε και  τα προβλήματα της γειτονιάς σας.
Πάντα στο πλευρό σας έμαθα στους καθημερινούς μας αγώνες όλα αυτά που πρέπει να κάνουμε την επόμενη μέρα.

Με αίσθημα ευθύνης αποδέχτηκα την ιδιαιτέρα τιμητική πρόταση να είμαι ξανά υποψήφιος Δήμαρχος ως επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ‘’Αλληλεγγύη η δύναμή μας’’.

Με το πρόγραμμά μας ΄΄Πόλη να ζεις΄΄ με συνεργάτες που έχουν όραμα ,αδέσμευτοι από  μικροσυμφέροντα και μικροεξυπηρετήσεις θα διεκδικήσουμε τον Δήμο για να δώσουμε και στο Καματερό και στους Αγίους Αναργύρους εκείνη την ΄΄Διακριτή Ταυτότητα΄΄ που θα μας κάνει περήφανους να ζούμε και να δημιουργούμε.
Σε αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανένας καλοπροαίρετος συνδημότης μας που θέλει να συμβάλλει στον τερματισμό της στασιμότητας αλλά και στην οικοδόμηση του αύριο  των Πόλεων μας .

Σας καλώ  έναν-έναν και  μία -μία ξεχωριστά , να βοηθήσετε σε αυτή τη προσπάθεια γιατί αξίζουμε  να ζούμε σε μια καλύτερη πόλη. Για εμάς, για τα παιδιά μας , για τα εγγόνια μας.

Με εκτίμηση και σεβασμό 

Γιώργος Κομματάς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *