ΠΟΕ-ΟΤΑ : 14/1/2015 Παναττική Στάση Εργασίας και Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας στα Δικαστήρια

poeota_dikastiria_ask_200_200

Παναττική Στάση Εργασίας έχει προκυρήξει η Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΟΕ-ΟΤΑ για την Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015 από τις 9.00 το πρωί μέχρι τη 1.00 το μεσημέρι και συγκέντρωση διαμαρτυρίας των εργαζομένων στις 10.00 το πρωί στα δικαστήρια της Σχολής Ευελπίδων.

Η μνημονιακή συγκυβέρνηση χρησιμοποιώντας ως εργαλείο καταστολής των κινητοποιήσεων τα δικαστήρια και την ποινικοποίηση των αγώνων που δίνουν οι εργαζόμενοι ενάντια στην αντεργατική βαρβαρότητα της πολιτικής που εφαρμόζει, διώκει ποινικά όλα τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΠΟΕ-ΟΤΑ, γιατί «παράνομα εισήλθαν και διατάραξαν την ομαλή διεξαγωγή της υπηρεσίας» στις κινητοποιήσεις του κλάδου το 2010 στο ΧΥΤΑ Φυλής.

Οι αγώνες του συνδικαλιστικού – εργατικού κινήματος και η ψήφος του λαού που δοκιμάζεται από τη νεοφιλελεύθερη πολιτική, θα ανατρέψει την αντιδημοκρατική, αυταρχική και υπόδουλη στους δανειστές συγκυβέρνηση. Η ημερομηνία λήξης της πολιτικής ζωής τους έφτασε.

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΕ – ΟΤΑ

ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015 – ΠΑΝΑΤΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Πολλές φορές κατά την περίοδο των μνημονιακών πολιτικών η εφαρμογή τους συνοδεύονταν από ενέργειες τρομοκράτησης και ποινικοποίησης των αγώνων των εργαζομένων.

Λίγες ημέρες πριν τις βουλευτικές εκλογές της 25η Ιανουαρίου 2015, η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. παραπέμπεται σε δίκη (για μια ακόμη φορά) με την κατηγορία της «διατάραξης οικιακής ειρήνης» για τις απεργιακές κινητοποιήσεις του κλάδου τον Μάρτιο του 2010 την περίοδο εφαρμογής του πρώτου μνημονίου και της περικοπής των αποδοχών των εργαζομένων.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. του 2010 καλείται να δικαστεί από το Β΄ Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών στα Δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων (Κτίριο 8-Αίθουσα 1) στις 9.00 το πρωί, την ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015, γιατί «παράνομα εισήλθαν… και διατάραξαν την ομαλή διεξαγωγή της υπηρεσίας» στον Χ.Υ.Τ.Α. Φυλής στις 6 και 7 Μαρτίου 2010.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. στην συνεδρίασή της την Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015 αποφάσισε την προκήρυξη ΠΑΝΑΤΤΙΚΗΣ ΣΤΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ από τις 9.00 το πρωί μέχρι τη 1.00 το μεσημέρι και την πραγματοποίηση Συγκέντρωσης Διαμαρτυρίας των εργαζομένων έξω από το κτίριο 8 στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων στις 10.00 το πρωί όπου θα διεξαχθεί η δίκη.

Οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν τρομοκρατούνται και δεν εκβιάζονται. Όπως και στο παρελθόν συνεχίζουν απτόητοι τον αγώνα τους προειδοποιώντας πως η «φάμπρικα» ποινικών διώξεων που συνεχίζεται δεν θα κάμψει ούτε το φρόνημα ούτε την αγωνιστικότητά τους!!!

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *