Δήλωση του δημοτικού μας συμβούλου Γιάννη Γκολφινόπουλου, αναφορικά με την έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

giannis_gk

 

Δήλωση του δημοτικού μας συμβούλου Γιάννη Γκολφινόπουλου, αναφορικά με την σημερινή έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. 

«Κύριε πρόεδρε,

Δυστυχώς δεν έχω την ευκαιρία, λόγω υποχρεώσεων με τις σπουδές μου, να παρευρεθώ σε μία ακόμα συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ή των επιτροπών (ΟΕ και ΕΠΖ), στην οποία καλούμε κατ’ επανάληψιν ελάχιστες ώρες πριν τη συνεδρίαση του σώματος και την συζήτηση και ψήφιση των θεμάτων (ημερησίας ή εκτός).

Προσωπικά δεν κατανοώ το κατεπείγον της σημερινής συνεδρίασης, αφού και στο έγγραφο 3259/30-01-2014 που σας κοινοποιήθηκε από το Υπουργείο εδώ και έξι (6) ημέρες δεν προβλέπεται τόση βιασύνη. Το υπουργείο μάλιστα δίνει περιθώριο έως και τις 10/2 για το θέμα των προσλήψεων και όχι έως τις 5/2 που αναφέρετε στην εισήγησή σας ως Διοίκηση.
Η κατ’ επανάληψιν σύγκλιση έκτακτων συνεδριάσεων του συμβουλίου και των επιτροπών, η διαρκής τακτική σύγκλισή τους ώρες και ημέρες που έγκαιρα σας έχει κοινοποιηθεί ότι δεν μπορώ να παρευρίσκομαι, καθώς και το φαινόμενο των κατ’ εξακολούθησιν εκτός ημερήσιας διάταξης σημαντικών πολλές φορές θεμάτων ή και η κοινοποίηση εισήγησης την ώρα της συνεδρίασης, θεμάτων ουσίας της ημερήσιας διάταξης, μας οδηγεί, χωρίς να το θέλουμε, στην υπόθεση ότι ή διαπνέεστε από ανευθυνότητα και ανοργανωσιά ως Διοίκηση ή από σκοπιμότητα.

Σε κάθε περίπτωση μας προβληματίζει πάντως”

Γιάννης Γκολφινόπουλος
εκπρόσωπος της δ.κ.
“Αλληλεγγύη, η δύναμή μας”
στο δημοτικό συμβούλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *