Η Νέα Φιλαδέλφεια υπό πολιορκία. Ψήφισμα συμπαράστασης στον Δήμαρχο Άρη Βασιλόπουλο με αφορμή την όξυνση των φαινομένων βίας και τραμπουκισμών.

Τους τελευταίους μήνες, όλο και πιο συχνά, το δημοκρατικά εκλεγμένο Δημοτικό Συμβούλιο και ο Δήμαρχος της Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, δέχονται τραμπουκισμούς και απειλές της προσωπικής τους ζωής και της σωματικής τους ακεραιότητας με αφορμή το θέμα την ανέγερση του γηπέδου της Α.Ε.Κ.

Πρόσφατα γεγονότα απότελούν τόσο ο ξυλοδαρμός του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου μέρα μεσημέρι έξω από το Δημαρχείο, τόσο οι “περιπολίες” κρανοφόρων που φέρουν τα διακριτικά της ομάδας σε μέρη που κυκλοφορούν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι και ο Δήμαρχος της πόλης, όσο και η τελευταία προσπάθεια βεβήλωσης και ακύρωσης των εκδηλώσεων εορτασμού της 25ης Μαρτίου στη Νέα Φιλαδέλφεια – Νέα Χαλκηδόνα.

Η Δημοτική  μας Κίνηση “Αλληλεγγύη, η δύναμή μας” θεώρησε υποχρέωσή της να καταθέσει στο σώμα του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίων Αναργύρων – Καματερού, ένα ψήφισμα συμπαράστασης στον όμορο Δήμο και τους πολίτες του.

Capture

Ολόκληρο το ψήφισμα όπως κατατέθηκε και ψηφίστηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο Αγ.Αναργύρων – Καματερού

“Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού, εκφράζει τη συμπαράστασή του στο Δήμαρχο, τους Δημοτικούς Συμβούλους και τους εργαζόμενους στο Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, με αφορμή την όξυνση των φαινομένων βίας και τραμπουκισμών σε βάρος τους, το τελευταίο διάστημα.

Το κλίμα βίας και τρομοκρατίας που έχει επιβληθεί στην πόλη της Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, στρέφεται όχι μόνο ενάντια στον δημοκρατικά εκλεγμένο Δήμαρχο και στη θέληση των πολιτών, αλλά και ενάντια στην Αυτοδιοίκηση γενικά και στη δυνατότητά της να εκφράζει και να καθορίζει με τις αποφάσεις της το μέλλον και την ποιότητα ζωής των πόλεων που ζούμε.

Αυτές οι τραμπούκικες επιθέσεις μιας μικρής μειοψηφίας, δεν έχουν σχέση με την ιστορία της Α.Ε.Κ. και το ήθος των φίλων της. Το γήπεδο της Α.Ε.Κ. μπορεί να κατασκευαστεί στη φυσική του έδρα, στη Νέα Φιλαδέλφεια, με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον και στην Πόλη.

Η προσπάθεια εκφοβισμού και εκβιασμού των αιρετών της αυτοδιοίκησης, δεν θα περάσει.

Καλούμε την κυβέρνηση και τα θεσμικά όργανα της Πολιτείας να αναλάβουν τις ευθύνες τους, προκειμένου να αποκατασταθεί κλίμα ομαλότητας στην πόλη της Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας”

Η απόφαση ψηφίσματος όπως αναρτήθηκε στη “Διαύγεια”

Άλλοι σχετικοί σύνδεσμοι:

Αθλιότητες στη Φιλαδέλφεια στην επέτειο της 25ης Μαρτίου

Καταγγελία για ξυλοδαρμό του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Φιλαδέλφειας από οπαδούς της ΑΕΚ

Στον Τόσκα ο Βασιλόπουλος για τη Νέα Φιλαδέλφεια

Οπαδοί της ΑΕΚ σήκωσαν πανό στο δημαρχείο της Νέας Φιλαδέλφειας

2014-07-03-18-50-1
“Η γειτονιά μας δε θα γίνει Παλέρμο” γράφει το πανό του Συντονιστικού Κατοίκων Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας ενάντια στα φαινόμενα τρομοκρατίας που προκαλεί μειοψηφία στις γειτονιές τους.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *