Συνάντηση με ΟΑΣΑ

Συνάντηση με τον ΟΑΣΑ για τα λεωφορεία σε Αγίους Αναργύρους-Καματερό

Δελτίο Τύπου

Στις 28-03-02017 αντιπροσωπεία της παράταξης μας αποτελούμενη από τον Επικεφαλής μας Γιώργο Κομματά τον δημοτικό σύμβουλο Αντώνη Καράλη και το μέλος του συντονιστικού της παράταξης μας Τάκη Καμπισιούλη συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του ΟΑΣΑ Αναστάσιο Ταστάνη, τον Δημήτρη Αποστολίδη Δ/ντη Συγκοινωνιακού έργου και τον Γιώργο Ποζιάδη με βασικό θέμα την βελτίωση της συγκοινωνιακής κατάστασης και στους Αγίους αλλά και στο Καματερό.

Εξηγώντας στους υπεύθυνους του ΟΑΣΑ ότι ένα σημαντικό κομμάτι του παζλ της υποβάθμισης της Δυτικής Αθήνας κατέχει η καθημερινή εξυπηρέτηση των πολιτών από τα ΜΜΜ συζητήσαμε τρόπους βελτίωσης της σημερινής κατάστασης. Μιας κατάστασης που κάθε άλλο μπορεί να χαρακτηριστεί από ευκολία χρήσης των ΜΜΜ χωρίς να εξαντληθεί η υπομονή και ο ελεύθερος χρόνος των συνδημοτών μας ανεβάζοντας στο κόκκινο την αγανάκτησή μας.

Επιμέρους θέματα που αξιολογούμε ως άμεσα και επείγοντα και θέσαμε στη συνάντηση ήταν: α) η αύξηση της συχνότητας των δρομολογίων του Γ10 και β) η επαναφορά του 705 στην πλατεία Αττικής και γ) τοποθέτηση επιπλέον τηλεματικών πινακίδων.

Το πνεύμα της συνάντησης ήταν καλό και οι υπεύθυνοι του ΟΑΣΑ έδειξαν να κατανοούν πλήρως τα αιτήματά μας .Μας εξήγησαν ότι δεν μπορούν να υποσχεθούν θεαματικές βελτιώσεις καθότι από το 2008 έχουν να γίνουν προσλήψεις προσωπικού, από τα 2000 λεωφορεία που καθημερινά έχει ανάγκη το δίκτυο με πολλές δυσκολίες μπορεί να έχουν 1200 και επιπλέον ο προϋπολογισμός του οργανισμού έχει περικοπή κατά 40% περιορίζοντας σημαντικά την διάθεσή τους για άμεσες λύσεις. Δεσμεύτηκαν όμως άμεσα να εξετάσουν και να μετρήσουν την αποβίβαση σε πλατεία Βάθης από το Γ10 και στην Ανθούπολη από το 705 και να ανασχεδιάσουν τα δρομολόγια με σκοπό την ικανοποίηση των αιτημάτων μας.

 

IMG_0680

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *