Κοπή Βασιλόπιτας 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Κυριακή (05/02) πραγματοποιήθηκε στον “Πευκώνα” στους Αγίους Αναργύρους η κοπή της βασιλόπιτας της παράταξής μας ‘’Αλληλεγγύη η δύναμή μας’’ .

Παραβρέθηκαν πάρα πολλοί φίλοι και μέλη της παράταξής μας. Τίμησαν δε την εκδήλωσή μας ο πρώην δήμαρχος Κωνσταντίνος Τρίγκας, αντιπροσωπεία του Συλλόγου Πελοποννησίων Αγίων Αναργύρων, ο πρόεδρος της Ένωσης γονέων Αγίων Αναργύρων-Καματερού Θανάσης Καρελιώτης, ο πρόεδρος του αθλητικού συλλόγου Κρόνος Δημήτρης Παρασκευόπουλος.

Στον χαιρετισμό του ο επικεφαλής της παράταξης μας Γιώργος Κομματάς εκτός των ευχών για Καλή Χρονιά, αναφέρθηκε στις παρεμβάσεις και τα προβλήματα που τη νέα χρονιά θα απασχολήσουν τη δράση της παράταξης μας. Τόνισε ως το βασικότερο που πρέπει να κυριαρχεί στις παρεμβάσεις, είναι οι πόλεις και του Καματερού και των Αγίων Αναργύρων να αποκτήσουν διακριτή ταυτότητα έχοντας ως βασικό χαρακτηριστικό το πράσινο που βρίσκεται στην καρδιά των πόλεων μας, ως την απαραίτητη και αναγκαία συνθήκη για να μπει τέρμα στη μιζέρια και τον κατήφορο που τα τελευταία χρόνια αυτές παρουσιάζουν. Αναφέρθηκε επίσης στην ανάγκη βελτίωσης των εισόδων στις πόλεις μας, όπου αυθαιρεσίες τις μετατρέπουν σε σκουπιδότοπους. Άλλα ζητήματα που τόνισε αφορούσαν την αλλαγή του τριτοκοσμικού τρόπου διαχείρισης των απορριμμάτων, την αναγκαιότητα μιας ολοκληρωμένης κυκλοφοριακής μελέτης, την βελτίωση των συνθηκών μεταφοράς με τα ΜΜΜ. Στηλίτευσε την πρόχειρη και αποσπασματική πρωτοβουλία δημιουργίας ενός πάρκου Σκύλων σε χώρο επικίνδυνο για τα συμπαθητικά τετράποδα .

Στην κοπή τις βασιλόπιτας ο επικεφαλής αφιέρωσε το 1ο κομμάτι στα προσφυγόπουλα που με πρόσφατη σχεδόν ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου τα καλωσορίζει στην πόλη μας. Τα υπόλοιπα κομμάτια τα έκοψαν και ευχήθηκαν ο συντονιστής της παράταξης Νίκος Πατσούρας και οι δημοτικοί σύμβουλοι που παραβρίσκονταν Τζούλια Αθανασάκη, Παναγιώτης Καλαράς, Αντώνης Καράλης, Αφροδίτη Μπιζά, Χρήστος Παπαδήμας, Μαρία Στίγκα.

Ακολούθησε κέρασμα με τσιπουράκι και συζητήσεις – ζυμώσεις για τα καθημερινά που μας απασχολούν. Τέλος στην συγκέντρωση μοιράστηκε το 1ο φύλλο της εφημερίδας μας που έχει τον τίτλο ‘’Αλληλεγγύη εν τύπω’’ μια εφημερίδα που θα βοηθήσει στην ενημέρωση των συνδημοτών μας.
DSC_0099-001DSC_0090-001

 

DSC_0104-001

 

 

DSC_0120DSC_0116DSC_0121

DSC_0125DSC_0123DSC_0118

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *