ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ, ΓΙΑΝΝΗ ΓΚΟΛΦΙΝΟΠΟΥΛΟΥ

Untitled-1

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ
ΓΙΑΝΝΗ ΓΚΟΛΦΙΝΟΠΟΥΛΟΥ

Στο SMS της εικόνας όπου και έλαβα σήμερα στις 11:49 π.μ., με ώρα ορισμένης τακτικής συνεδρίασης τις 12:00 π.μ., αποτυπώνεται ακριβώς η υφιστάμενη κατάσταση που επικρατεί στο Δήμο Αγίων Αναργύρων – Καματερού επί Διοίκησης Σαράντη, για τα τουλάχιστον δύο σχεδόν χρόνια που συμμετέχω στα δημοτικά και που μπορώ να γνωρίζω από προσωπική εμπειρία και διαδρομή, ως Δημοτικός Σύμβουλος.

-Έκτακτες συνεδριάσεις με ειδοποίηση της μιας ώρας πριν.

-Τακτικές συνεδριάσεις με σημαντικά θέματα να έρχονται εκτός ημερήσιας διάταξης ή ακόμα ακόμα και χωρίς εισήγηση.

-Συνεδριάσεις στις συγκεκριμένες ώρες που έγκαιρα έχει γνωστοποιηθεί ότι δεν υπάρχει δυνατότητα παρεύρεσης.

-Αλλαγές ώρας την τελευταία στιγμή.

-Ενώ φαίνεται πως δεν κρατούνται ούτε οι τύποι, αφού δύο φορές μέχρι τώρα, σε μη αναμενώμενη προσέλευση του υπογράφοντος, το σώμα δεν είχε συνέλθει καν σε συνεδρίαση την ώρα που προβλεπόταν, σύμφωνα πάντα με την κοινοποιημένη πρόσκληση και την ημερήσια διάταξη που τη συνόδευε.

Το μπάχαλο αυτό δυστυχώς δεν περιορίζεται μόνο στις υποχρεώσεις της Δημοτικής Αρχής του κ.Σαράντη προς το σύνολο του Δημοτικού Συμβουλίου, αλλά και προς τις υποχρεώσεις της ως προς την “Αρχή της χρηστής και εύρυθμης διοίκησης” σύμφωνα με τις Θεμελιώδεις Αρχές της Δημόσιας Διοίκησης.

Αποτελεί δε, και εξόφθαλμα αντιδημοκρατική και αδιαφανή διαδικασία ως προς τη λειτουργία της και τις τελικές αποφάσεις που παίρνει.

Σε συνέχεια των προηγούμενων επισημάνσεών μου που αφορούν το ίδιο ακριβώς θέμα, βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να χρειάζεται πλέον να ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΩ ΔΗΜΟΣΙΑ τη Δημοτική Αρχή του κ. Νίκου Σαράντη, για παρεμπόδιση της εύρυθμης λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου και των Επιτροπών αυτού, για αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις που θέτουν την αντιπολίτευση σε θέση ακατάπαυστου αιφνιδιασμού και για παράβαση της “υποχρέωσης του καλώς διοικείν”.

ο δημοτικός σύμβουλος,
Γιάννης Γκολφινόπουλος

“Αλληλεγγύη, η δύναμή μας”
Άγιοι Ανάργυροι – Καματερό
8/4/2014

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *